Sport1 iPad App vandaag beschikbaar

We zijn weer een Nederlandse TV zender in app-vorm rijker:  de lancering van de officieel Sport1 iPad app is een feit! Om maar direct met de deur in huis te vallen: je moet een apart internetabonnement afsluiten als je naar de sportzender op je iPad wilt kijken.

Wat erg mooi aan de app is, is dat er tijdens live-duels  een mooie timeline verschijnt waar je direct interessante wending tijdens bijv. een voetbalmatch kunt zien. Ook zijn de opstellingen van de teams middels een nette overlay terug te halen.

Je kunt naar de live zenders kijken maar ook via TV on demand een “oude” wedstrijd terugkijken. Je kunt naar hele wedstrijden kijken ook nog eens naar uitgebreide samenvattingen. Je kunt kiezen voor een abonnement of per wedstrijd betalen. De app is zowel via wi-fi als via 3G in staat om een goede stream te leveren.

Naast dit alles biedt de Sport1 app het laatste nieuws, livescores, programmagegevens en gerelateerde tweets aan.

Wij raden je aan de app maar eens te downloaden en eens goed te kijken of het voor jou als sportfan wat is. Bij mij staat hij alvast op mijn iPad.

icon
Ziggo Sport TotaalLiberty GlobalSportGratisDownload
Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.