Nieuwe iPad komend weekend verkrijgbaar in 30 nieuwe landen

Apple lanceert dit weekend de nieuwe iPad in meer dan 30 landen. In totaal is de derde generatie iPad dan wereldwijd in 9o landen verkrijgbaar.

De nieuwe iPad werd op 16 maart 2012 in de VS en een aantal andere landen geïntroduceerd en op 23 maart 2012 in Nederland, maar er zijn nog heel veel landen waar de nieuwe iPad nog niet te verkrijgen is.

In Zuid-Amerikaanse landen als Brazilië en Argentinië is dit bijvoorbeeld het geval, maar daar komt verandering in. In deze en nog 21 andere landen waaronder Aruba en Marokko, zal de nieuwe iPad vanaf aanstaande vrijdag in de winkels liggen. Op zaterdag 12 mei 2012 volgen nog 7 landen waar de nieuwe iPad zal worden verkocht, waaronder Egypte en Jordanië.

De nieuwe iPad is overigens nog niet officieel te koop in China. In dit land is Apple nog steeds in een juridische strijd verwikkeld omtrent het merkenrecht van de iPad met het Chinese bedrijf Proview.

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
Tags:
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.