Logitech Solar Keyboard Folio voor iPad heeft ingebouwde zonnepanelen

Logitech heeft een nieuwe beschermhoes met een draadloos toetsenbord voor je iPad geïntroduceerd. Eind deze maand wordt de Logitech Solar Keyboard Folio op de markt gebracht voor € 129,99. Deze nieuwe accessoire is zowel geschikt voor de iPad2 als de nieuwe iPad.

De Solar Keyboard Folio is een beschermhoes voor je iPad met een ingebouwde Bluetooth-toetsenbord dat wordt opgeladen door middel van ingebouwde zonnepanelen. Het werkt op elk licht en als de accu volledig is opgeladen gaat deze volgens Logitech twee jaar mee, mits je het toetsenbord niet langer dan twee uur per dag gebruikt. 

Bij het openen van de hoes gaat je iPad direct aan en als je de hoes sluit gaat je iPad automatisch op stand-by. De Folio is daarnaast in twee standen te gebruiken. Een stand waarbij het toetsenbord volledig is te gebruiken en een stand waarbij alleen de eerste rij van het toetsenbord zichtbaar is, waardoor je gemakkelijker media kunt bekijken.

De Solar Keyboard Folio is nu al te bestellen voor € 129,99 op de site van Logitech.

Te vinden in: Accessoires, iPad, Nieuws, Reviews
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.