WWDC 2012 gaat op 11 juni 2012 van start

Gisteren heeft Apple laten weten dat de inschrijvingen geopend zijn voor de 5000 plekken die Apple heeft bij de Apple Worldwide Developers Conference. De conferentie vindt wederom plaats in San Francisco en duurt van 11 juni tot en met 15 juni.

Na minder dan 2 uur tijd waren alle kaarten, die maar liefst 1500 dollar per stuk kostten, uitverkocht. Een bittere pil als je bedenkt dat wij de email van Apple om 15:00 uur ontvingen en toen de meeste Amerikanen aan de westkust nog niet eens uit bed waren. Zij hebben dus massaal achter het net gevist om bij dit enorme evenement aanwezig te zijn.

Apple zal naar verwachting tijden de WWDC 2012 dieper ingaan op het nieuwe besturingssysteem OSX Mountain Lion en natuurlijk zal Apple ongetwijfeld een tipje van de iOS 6 sluier op gaan lichten.

De grote vraag is nog alleen of er ook een nieuw product gelanceerd gaat worden? Tot vorig jaar was de WWDC altijd het toneel van de nieuwe iPhone. Met de Samsung Galaxy S III op komst die echt waanzinnig goed gaat worden hopen we dat Apple ons ook gaat verrassen met iets nieuws. Wat denken jullie?

Te vinden in: Apple, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.