LinkedIn voor iPad eindelijk beschikbaar

Het heeft even geduurd. Wat zeg ik? Even? Een hele tijd zou ik bedoelen. Maar vandaag is de dag dat ook LinkedIn een eigen iPad app in de App Store heeft staan.

Het is niet echt een eigen iPad app maar de bestaande iPhone app is vandaag universeel geworden. Als we de app opstarten valt direct op dat de app is geoptimaliseerd voor de nieuwe iPad en het mooie retina scherm perfect ondersteunt.

In het hoofdmenu krijg je drie mogelijkheden te zien: Inbox, All Updates en You. Een van de grote voordelen ten opzichte van de normale website is dat je niet meer hoeft aan te geven waarom je iemand wilt toevoegen en waar je diegene van kent. Een verademing….gewoon even drukken op het plusteken en de persoon wordt toegevoegd.

Via de menu optie updates kun je heel duidelijk zien wat er allemaal gebeurd bij jouw vrienden en bekende relaties. Een van de mooiste dingen vind ik dat wanneer  je de app voor het eerst opstart je de vraag krijgt of de LinkedIn app inzicht mag hebben in je contactpersonen. Dan koppelt de app alle data aan deze personen zodat je meteen interessante weetjes over die persoon beschikbaar hebt.

icon
LinkedIn: Een baan zoekenLinkedIn CorporationZakelijkGratisDownload

Get on-the-go access to your professional network with LinkedIn for iPhone & iPad. Find and connect with more than 150M members worldwide, read the latest industry news, keep up-to-date with your groups, and share content with your network from anywhere.

★ LinkedIn is now available on the iPad
★ Optimized for Retina display on the new iPad
★ New calendar feature lets you see LinkedIn profile information for people you’re meeting with
★ Redesigned updates view lets you easily stay up-to-date with connections, industry news, groups, and more.

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.