RTV Noord en Omroep Gelderland op je iPad

Alle regionale omroepen, behalve Omroep Flevoland, zijn een samenwerkingsverband aangegaan voor de ontwikkeling van een gratis app voor de iPad. Het Groningse bedrijf Peperzaken, bekend van o.a. Nu.nl, kreeg de opdracht om voor twaalf regionale omroepen een app te ontwikkelen. Peperzaken zorgde voor het framework en de regionale omroepen leveren het nieuws.

RTV Noord en Omroep Gelderland hebben hun gratis app inmiddels gelanceerd en de overige regionale omroepen volgen in de komende weken. De app bevat o.a. nieuws uit de regio, tv-programma’s en de regionale radiozender.

De app is overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt een livestream opstarten van de radiozender en tv-programma’s en ook kun je via Uitzending gemist programma’s terugkijken. De app bevat tevens Breaking News alerts en het is mogelijk artikelen met je vrienden te delen via de sociale media. De app is helaas nog niet aangepast aan het Retina display van de nieuwe iPad.

De apps van RTV Noord en Omroep Gelderland zijn GRATIS te downloaden in de App Store.

RTV Noord

icon
RTV NoordRTV NoordNieuwsGratisDownload

Omroep Gelderland

icon
Omroep GelderlandOmroep GelderlandNieuwsGratisDownload
Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws, Reviews
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.