Fling Game Controller voor iPad – We geven er vijf weg!

De Fling Game Controller van Ten One Design is een zeer handige joystick die speciaal ontworpen is voor de iPad. De Fling is afgelopen januari geïntroduceerd op de CES.

De joystick is spiraalvormig en bevat zuignappen die je vastzet op je iPad. Met de Fling kun je op een handige manier de games bedienen die een on-screen joystick hebben.

De Fling geeft je veel controle over de game. De joystick gaat bijvoorbeeld altijd terug naar het centrum. De Fling wordt geleverd in een mooie verpakking en er zit een luxe beschermhoesje bij waardoor je de Fling gemakkelijk meeneemt en overal kunt gamen. De prijs van de Fling iPad controller is 14,95 euro.

iPadcontroller.nl is heel gul geweest en stelt speciaal voor onze lezers maar liefst vijf Fling Game Controllers beschikbaar die wij GRATIS mogen weggeven! Wil je meer informatie over dit product of wil je de Fling bestellen? Kijk dan hier.

Wat moet je hiervoor doen? Zorg ervoor dat je dit bericht zo snel mogelijk (uiterlijk zondag a.s) Liked op Facebook of geef het bericht een retweet en stuur vervolgens je NAW-gegevens naar redactie@ipadinfo.nl toe. Door middel van een loting worden de winnaars gekozen. De winnaars worden uiterlijk maandag 23 april 2012 op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

(de ontvangen gegevens worden na afloop van de actie vernietigd en niet verder gebruikt door ons.)

Te vinden in: Accessoires, Accessoires, iPad, Nieuws, Reviews
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.