Nieuwe Porsche 911 in Sports Car Challenge voor iPad

Vorig jaar november schreven we al over de game Sports Car Challenge van Volkswagen China.

Het is nu zelfs de eerste racesimulatiegame waarin je met de nieuwe Porsche 911 Carrera S kunt rijden. Grafisch ziet de auto er netjes uit en is de app voorzien van authentieke motorgeluiden.

Natuurlijk is het spel niet zo goed als Real Racing 2 HD maar toch, het spel is gratis en je kunt in de nieuwe 911 rijden!

icon
Sports Car ChallengeVolkswagen (China)GamesGratisDownload

Sports Car Challenge is een supersnel premium racespel voor iPhone, iPod Touch en iPad, met grafische voorstellingen en gameplay zoals nooit tevoren gezien of beleefd op een Apple apparaat. Geniet van de pure schoonheid en de verbazingwekkende kenmerken van de flitsende superwagens van Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche en Volkswagen.

– Audi TTS Coupé
– Bentley Continental Supersports ISR
– Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport
– Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera
– Porsche 911 Carrera S
– Porsche Cayman R
– Volkswagen Scirocco R

Gebruik de zeven versnellingen van de Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport met beleid en geniet van het prachtige uiterlijk van de Bentley Continental Convertible ISR. Zet nieuwe baanrecords neer met de Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera en manoeuvreer de Audi TTS Coupe over het veeleisende slalomparcours. Win de uitdagende remwedstrijd met de Porsche 911 Carrera S of de Porsche Cayman R en scheur plankgas weg met de Volkswagen Scirocco R. Laat je vrienden zien dat je hun persoonlijke records met gemak kunt verslaan en domineer de wereldwijde scoreborden!

– Tijdrit
– Slalom
– Remtest

Sports Car Challenge biedt een ongekende race-ervaring voor iOS-apparaten dankzij een realistisch rijgedrag, authentieke motorgeluiden en talloze aanpassingsopties door een exclusieve selectie originele velgen en laklagen. En die uitdaging zal niet snel overgaan dankzij de gratis contentupdates die de komende maanden allerlei wagens en banen toe zullen voegen… heb jij het in je om records neer te zetten met de coolste sportwagens ter wereld?

Sports Car Challenge is ontwikkeld door FISHLABS Entertainment en draait onder de ABYSS game engine.

 

 

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.