Cradle of Rome 2 vandaag GRATIS

Als je niet genoeg kunt krijgen van je nieuwe iPad (of je oude natuurlijk…) hebben we weer een leuke game voor je gevonden die je helemaal gratis kunt downloaden.

De naam van de game: Cradle of Rome 2, doet vermoeden dat je weer in een bouwsimulatie bent beland en dat klopt ook!

Het spel bestaat uit 100 levels waar je de stad Rome moet gaan opbouwen, je kunt diverse mini-games spelen en er zijn maar liefst 28 achievements te behalen. Al met al een leuk spel wat grafisch goed in elkaar zit en een absolute aanrader voor simulatie fans. Vandaag is het spel nog gratis ook!

icon
Cradle of Rome 2 HDVyacheslavGames€ 5.49Download

 

Welkom terug in de stad op de 7 heuvels. Rome was de meest invloedrijke en mooie stad van de oudheid. Schrijf je eigen geschiedenis van het Romeinse Rijk in dit boeiende puzzel spel Cradle of Rome 2 HD. Reis door 100 levels van 3-op-een-rij plezier en het spannende proces van het opbouwen van de stad Rome. Krijg 3 of meer tegels op een rij en ervaar een nieuwe wereld van Rome, van de geboorte tot zijn volle glorie! Los uitdagende mini-games op en teken blauwdrukken om jouw kleine dorpje te veranderen in een welvarend rijk. Ontdek een compleet nieuwe speel modus en verdien trofeeën om jouw vaardigheden te bewijzen. Word de Keizer van Cradle of Rome 2 HD!

* 5 briljant tijdperken om op te bouwen
* 2 Extra modi om vrij te spelen
* Uitdagende mini-games
* Verdien 28 unieke Romeinse trofeeën
* Hand getekende scènes en achtergronden

☆☆☆ Niet zeker? Download Cradle of Rome 2 (HD) gratis! Begin je avontuur voor vrij en open het volledige versie, zonder het spel te verlaten! ☆☆☆

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.