Met Ice Age: Dorp laat je je iPad niet meer los

Gameloft heeft een potentiële hit in handen met haar nieuwste iPad game Ice Age: Dorp. Inmiddels is gebleken dat dit soort ‘bouw je eigen dorpje’ games erg populair zijn. Natuurlijk kennen we allemaal de Farmville games van Facebook en op de iPad zijn we bekend met het zeer populaire spel van de Smurfen waar je je eigen Smurfendorp kunt bouwen.

Recentelijk probeerde ook uitgever Electronic Arts een graantje mee te pikken met de game The Simpsons: Tapped Out. Helaas mislukte dat avontuur vooralsnog door slecht programmeerwerk.

Nu probeert Gameloft het met de 20th Century Fox franchise Ice Age. In deze game draait het allemaal om samen met Manny, Diego, Sid en Ellie een dorp op te bouwen waar de dieren die in nood zijn gekomen door Scrat beukennoot avontuur een onderkomen kunnen vinden.

Het spel is vergelijkbaar met dat van de smurfen en vergelijkbare games. Er zijn wat leuke mini-games met Scrat maar het doel is toch het bouwen van je eigen dorp.

De app is gratis te downloaden en je kunt het prima spelen zonder bij te betalen maar wil je wat sneller vooruitgang boeken dan moet je je portemonnee trekken en karrenvrachten beukennootjes kopen. Het spel is verslavend dus opgepast!

icon
Ice Age: DorpGameloftGamesGratisDownload

De officiële Ice Age app is er! Scrat’s jacht op zijn favoriete beukennootje heeft een scheur in de aardkorst veroorzaakt waardoor de dieren zich in allerijl naar veiligheid moeten haasten. Manny, Ellie, Diego en Sid besluiten om een nieuw dorp te bouwen voor hun ontheemde vrienden. Help ze bij deze dapper daad en zet je schrap voor plezier en verrassingen tijdens dit spannende avontuur

STAP IN DE DE WERELD VAN ICE AGE
• Laat jezelf onderdompelen in de unieke wereld van Ice Age en geniet van de interactie met je favoriete personages tijdens allerlei zoektochten en missies.
• Speel minigames met Scrat, de door iedereen geliefde sabeltandeekhoorn.

BOUW JE EIGEN UNIEKE DORP
• Bouw het meest prachtige dorp voor alle figuren uit de wereld van Ice Age
• Voltooi levels om nieuwe diersoorten, vette gebouwen, unieke decoraties en veel meer vrij te spelen
• Grappige zoektochten, extra missies en dagelijkse uitdagingen zorgen ervoor dat je dorp bruisend blijft

LAAT VRIENDEN MEEGENIETEN EN ZIE WIE HET BESTE DORP KAN BOUWEN
• Nodig vrienden van Gameloft LIVE! en Facebook uit om mee te spelen
• Bezoek de dorpen van je vrienden en klik op de knop “Vind ik leuk”. Help mee en word beloond voor je inzet.

EN ZET JE SCHRAP VOOR NOG VEEL MEER…
• Regelmatige updates met nieuwe personages, gebouwen, zoektochten en minigames
• Misschien kun je zelfs exclusieve sneak peeks bekijken van de nieuwe film, Ice Age: Continental Drift, die deze zomer in de bioscoop te zien is.

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.