Swampy krijgt nieuw hoofdstuk in Where’s my water? voor iPad

Goed nieuws voor fans van het puzzelseplletje Where’s my water? Er is weer een nieuw hoofdstuk verschenen voor het ultra-populaire spel dat inmiddels al door miljoenen mensen wordt gespeeld.

Het nieuwe hoofdstuk bevat weer 20 nieuwe levels waarover je je hersens mag laten kraken. Het spel kost trouwens maar 79 cent en dat is echt een koopje!

icon
Where's My Water?DisneyGames€ 2.29Download

Wat is nieuw in versie 1.5.0

“Het negende hoofdstuk van Swampy’s verhaal is nu beschikbaar! “Opkomend tij” is een gratis update met 20 nieuwe levels, nieuwe speciale items en een nieuwe manier van spelen! Bepaal de waterstroom door een ingewikkeld netwerk van buizen! Gebruik ventielen om het water naar Swampy’s badkuip te leiden met behulp van ventilatoren, schakelaars en trekkers! Alles draait om timing – ga jij de uitdaging van het opkomende tij aan?

Klaar voor een extra uitdaging? Download Cranky’s verhaal en geniet van meer dan 60 levels met het nieuwste hoofdstuk “Opsparen!*”

***Het hoofdstuk “Opsparen” introduceert 20 nieuwe levels en speciale items. Gratis voor iedereen die Cranky’s verhaal al heeft aangeschaft. Dit zijn 2 gratis updates in 1!***”

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.