The Sims Freeplay krijgt Paasupdate [VIDEO]

Electronic Arts heeft voor haar freemium game The Sims Freeplay vandaag een paasupdate uitgebracht. In de update heeft de gamemaker allerlei speciale paasdoelen voor je gesteld.

Vanzelfsprekend ontbreekt ook het hazenpak niet en kun je naar hartenlust paaseieren gaan zoeken.

Alles dus in paasstijl, geen tijd voor de familie maar lekker komend weekend Sims spelen, toch?

icon
De Sims™ FreePlayElectronic ArtsGamesGratisDownload

HIER IS DE PAASHAAS! Bereid je voor op de lente en leef je uit met onze nieuwe Paasbeste update. We hebben zelfs een nieuwe manier om via de Cloud op te slaan (voor spelers met de mooiste nieuwe apparaten). Denk er ook aan om virtueel met de voeten bloot te gaan op 10 april, want dan krijg je een paar nieuwe TOMS voor je Sim!

Bekijk deze sprankelende nieuwe onderdelen…

• Paasdoelen – Geef toe aan jouw liefde voor pastelkleuren met leuke nieuwe activiteiten in april.
• Hazenpak – Nu verkrijgbaar in de Store! Zelfs verkrijgbaar voor baby’s!
• Paaseieren – Verzamel fleurige traktaties om de huizen van je Sims mee te versieren (ze kunnen de exemplaren van chocolade zelfs opeten).
• Paasbest behang en vloerbedekking – Richt de huizen van je Sims in alsof er een fris lentebriesje doorheen is gewaaid.
• Opslaan via Cloud – Als je jouw spel wilt overzetten naar een ander apparaat, kun je de functie ‘De Cloud’ gebruiken in het Optiemenu. We zullen jouw spel 7 dagen bewaren op onze servers. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je de functie ‘Opgeslagen gegevens downloaden’ gebruikt zo gauw je De Sims FreePlay op je nieuwe apparaat hebt geïnstalleerd.

Vier samen met je Sims dat de lente is aangebroken en leef je uit in een hazenpak. Als je deze updates leuk vindt, kun je dat laten blijken met een waardering van ★★★★★. Bedankt!

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.