F.C. De Kampioenen beschikaar op iPad

Speciaal voor onze Belgische lezers: VRT heeft een paar dagen geleden de app F.C. De Kampioenen in de App Store geplaatst. We kunnen dan ook zeggen: De plezantste app van het land is er!

Met de app van F.C. De Kampioenen kan je alle afleveringen van Vlaanderens meest sympathieke voetbalploeg herbekijken waar en wanneer je wil. Bovendien is de allereerste, en inmiddels legendarisch, aflevering gratis beschikbaar in de app. Volgende afleveringen zijn eenvoudig aan te kopen in de app en kunnen onbeperkt in de tijd herbekeken worden, zowel via wifi als lokaal. Ook op plaatsen waar geen wifi is, blijft het dus mogelijk om de avonturen van Marcske, Boma & co te herbeleven.

Alle afleveringen zijn voorzien van afzonderlijke foto’s, beschrijvingen en diverse weetjes. Zo vind je er ook foto’s van alle afzonderlijke afleveringen, beschrijvingen en weetjes per aflevering. Kortom, de ideale encyclopedie van FC De Kampioenen. Bij lancering zijn alle afleveringen van reeks 1 tot en met reeks 7 beschikbaar, de volgende reeksen worden dit voorjaar nog toegevoegd, zodat nog voor de zomer alle 21 reeksen van FC De Kampioenen beschikbaar zijn. Bovendien wordt de app ook geregeld voorzien van gratis exclusieve extra’s. Een terugblik op de swingende meidengroep The Championettes, de laatste lachopname van de allerlaatste aflevering, een exclusieve hommage aan 21 jaar F.C. De Kampioenen en een rondleiding doorheen de succesvolle expo van F.C. De Kampioenen,… het zit er allemaal in! De extra’s worden regelmatig opgefrist en aangevuld, zodat er geregeld wat nieuws in de app van FC De Kampioenen te ontdekken valt.

De VRT belooft dat de app uiteindelijk een compleet naslagwerk zal zijn van F.C. De Kampioenen:

‘Afleveringen zijn voorzien van afzonderlijke foto’s, beschrijvingen en diverse weetjes. De app wordt geregeld voorzien van gratis exclusieve extra’s. Er zal geregeld iets nieuws te ontdekken vallen.’

De Kampioenen-app zelf is gratis. Een aflevering kost 1,59 euro. Voor een reeks van dertien afleveringen tel je 14,99 euro neer. De allereerste aflevering kun je zelfs GRATIS bekijken.

icon
F.C. De KampioenenVRTAmusementGratisDownload
Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.