Maak mooie schetsen met Paper voor iPad

Voor de creatievelingen onder ons of voor degene die dat graag willen zijn, is er de nieuwe app Paper die speciaal is ontwikkeld voor de iPad. Deze innovatieve app van FiftyThree zorgt ervoor dat je iPad wordt omgetoverd tot een schetsboek. Handig om onderweg snel even een schets te maken of iets op te schrijven. Je kunt zowel met je vinger als met een stylus mooie schetsen maken.

De app ziet er zeer mooi uit, is eenvoudig in gebruik en ondersteunt het Retina scherm van de nieuwe iPad. Indien je je creatie wilt delen met je vrienden dan kan dat via Twitter, Facebook en Tumblr.

Nadeel van deze app is het feit dat de meeste virtuele gereedschappen apart gekocht moeten worden. De app Paper is weliswaar gratis te downloaden in de App Store, maar deze gratis versie bevat ‘slechts’ een pen (Draw) met negen kleuren en een gum. Wil je meer virtuele potloden, kwasten of markeerstiften dan moet je deze in-app kopen voor € 1,59 per stuk. Voor het totaalpakket (Essentials) betaal je € 5,99.

icon
Paper by WeTransferWeTransfer BVProductiviteitGratisDownload

 

Te vinden in: Apps, Apps, iPad, Nieuws, Reviews
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.