51% van de Amerikaanse huishoudens bezit Apple product

Uit een onderzoek van de Amerikaanse nieuwszender CNBC blijkt dat meer dan 51% van de Amerikaanse huishoudens een of meer producten van Apple bezit, zoals een iPad, Mac, iPhone of Macbook. Dit komt neer op meer dan 55 miljoen Amerikaanse huishoudens. Het gemiddelde aantal van deze groep ligt op drie Apple apparaten.

Aan dit All-America Economic onderzoek van CNBC hebben 836 Amerikanen meegewerkt. Het onderzoek toont aan dat bezitters van de Apple producten voornamelijk hoogopgeleide, jonge mannen zijn en hoe meer er verdiend wordt hoe eerder men geneigd is meerdere producten van Apple aan te schaffen. Daarnaast blijkt uit het onderzoek dat van de gezinnen met kinderen 61% een product van Apple in huis heeft, tegen 48% van de gezinnen zonder kinderen.

Uit het onderzoek blijkt ook dat 10% van de huishoudens die op dit moment geen Apple product bezit, van plan is het komende jaar er alsnog een te kopen.

Te vinden in: Apple, Nieuws
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.