Chinese zwarthandelaren krijgen deksel op neus

Het lijkt voorbij te zijn met het handelen in Apple producten. Was het voorheen erg lucratief om de schaarse Apple producten, zoals de iPad 2, bij een lancering te kopen en daarna weer door te verkopen. Nu met de lancering van de nieuwe iPad lijkt Apple de logistiek toch erg goed voor elkaar te hebben.

Dit was dan ook reden voor veel handelaren om hun iPads weer terug te brengen naar de winkel. Bij de Apple Store op Fifth Avenue in new York is speciaal voor het retourneren van producten een apart rij gemaakt bij de servicebalie. De winkels van Apple in Amerika bieden de mogelijkheid om een product binnen 14 dagen na aankoop terug te brengen voor een volledige geldteruggaaf. Sommige mensen, veelal Chinezen, brengen wel 20 of 30 iPads tegelijk terug.

Daarnaast speelt ook mee dat de nieuwe iPad ook in Hong Kong te koop is. De iPad is daar nog iets goedkoper dan in Amerika en de route van Hong Kong naar China is interessanter dan via Amerika.

 

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.