Nieuwe iPadgekte of niet? – De Tussenstand

De eerste drukte ligt achter ons, met de introductie van een groot aantal winkels dat vannacht de deuren al openden. Dat leverde mooie plaatjes op zo in het donker. Ook vanochtend waren er aanzienlijke rijen te vinden voor de Apple Authorised Resellers en de Apple Premium Resellers.

In eerste instantie leek de drukte mee te vallen, veel bezoekers van onze website wezen ons op de korte rijen en voldoende voorraad. Nu we echter een paar uur verder zijn lijkt er toch wel wat te veranderen. We krijgen al redelijk wat berichten binnen van kopers die niet meer het gewenste model kunnen kopen.

Met name de 64 GB Wi-Fi versie van de iPad is op veel plaatsen uitverkocht. De grootste APR van Nederland, iCentre, liet ons zojuist weten dat zij van de 16GB Wi-Fi versie nog voldoende voorraad heeft om de dag mee door te komen, maar dat de 32 GB versie online inmiddels is uitverkocht evenals de 64 GB versie. In de iCentre winkels lijkt hetzelfde beeld te ontstaan. Ook andere APR’s zeggen dat ze geen 64 Gb Wi-Fi modellen meer hebben liggen.

Vooralsnog zien we voor de, minder populaire 3G modellen, nog wel voldoende voorraden aanwezig.

Heb je net een Apple winkel bezocht? Laat ons even weten hoe het daar met de voorraad staat van de nieuwe iPad!

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.