Tweakers: Nieuwe iPad ruim 5 graden warmer dan iPad 2

Op diverse Apple fora hebben gebruikers van de Nieuwe iPad zich al gemeld met een warme(re) iPad. Det Nederlandse techwebsite Tweakers.net bevestigt deze lezing.

Tweakers richtte een infrarood warmte camera op zowel een iPad 2 als de nieuwe iPad. De camera registreerde feilloos dat de nieuwe iPad na 5 minuten intensief gebruik 33.6 graden warm werd. De iPad 2 kwam niet verder dan 28.3 graden Celsius bij eenzelfde krachtinspanning. Dit betekent dus een verschil van maar liefst 5 graden.

De “Hot-spot”bevindt zich rechts onderaan de iPad, de locatie van de A5X processor. Apple zelf zegt dat er geen problemen zijn met de nieuwe iPad. Apple meldt dat de iPad zonder problemen bij een temperatuur tot 35 graden moet werken.

Je zult je vingers ook niet branden aan de nieuwe iPad, maar je merkt het wel dat de nieuwe iPad warmer is dan de “oude”. Wij denken aan de iHandenwarmer …

Via: Tweakers.net

Te vinden in: iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.