The Simpsons: Tapped Out voor iPad beschikbaar – Doh!

Alle fans van The Simpsons opgelet! Vannacht is in de App Store The Simpsons: Tapped Out verschenen.

In deze freemium game ga je als Home Simpson op zoek om Springfield opnieuw op te bouwen. Homer zit in de kerncentrale waar hij werkt niet op te letten als hij met The Smurfs zit te spelen op zijn myPad.

Home’s klunzigheid zorgt ervoor dat de hele stad is geëxplodeerd. Het is nu aan jou om samen met Homer alles opnieuw op te gaan bouwen. Je begint met het huis van Homer en plots verschijnt Lisa. Vervolgens bouw je de supermarkt en daar is Apu. Zo bouw je lekker verder maar je zult al snel tot de conclusie komen dat het bouwen wel erg lang duurt.

Dat bouwproces kun je versnellen door in-app donuts te kopen. Daarmee kun je het spel goed versnellen, maar het kost je wel wat.

 “The Simpsons is het ideale merk om hilarische entertainment naar mobiele devices te brengen,” zegt Nick Earl, Senior Vice President of Global Social and Mobile Studios, Electronic Arts.”We hebben nauw met Gracie Films samengewerkt om een freemium game ervaring te ontwikkelen vol met de bekende humor en favoriete personages, waar de fans van The Simpsons dagelijks van kunnen genieten.

Maker Electronic Arts heeft fors ingezet op deze titel en verwacht dat het net zo’n succes zal gaan worden als De Smurfen en Farmville. Het spel is netjes uitgevoerd en bevat originele stemmen van de Tv Serie. Als fan voel je je echt thuis in het spel. Je kunt je eigen EA Origin account koppelen aan het spel en zo je eigen vrienden bezoeken in hun Springfield.

Zoals gezegd, het spel is gratis en ook als gratis spel prima te spelen. Downloaden maar.

icon
The Simpsons™: Tapped OutElectronic ArtsGamesGratisDownload

De award-winnende TV schrijvers en animators van The Simpsons laten de game starten met een door Homer veroorzaakte kernramp, waardoor Springfield volledig van de kaart is verdwenen! “D’oh!” Het is de taak van de spelers om het stadje opnieuw op te bouwen en Homer te helpen zijn vrienden en familie weer te vinden.

 Door de vele opdrachten te vervullen kunnen spelers virtueel geld verdienen, experience points verkrijgen of zelfs donuts, waarmee ze Springfield kunnen aanpassen en uitbreiden met nieuwe gebouwen, decoraties en personen van de show. Tevens kunnen spelers genieten van exclusieve, niet eerder vertoonde scenes, die de fans van de show zeker zullen aanspreken.

 “The Simpsons is een geliefde entertainment franchise that steeds baanbrekend is geweest in de nieuwe media-omgeving en we zijn trots om te zien dat  dit niveau van innovatie voortgezet is met The Simpsons: Tapped Out,” zegt Peter Levinsohn, President of New Media and Digital Distribution van 20th Century Fox. “Dankzij het baanbrekende werk van het creatieve team van Gracie Films en de befaamde game ontwikkelaars van EA, brengt The Simpsons: Tapped out de unieke comedy die fans van The Simpsons verwachten naar de iPad, Iphone en iPod touch.”

 Tijdens het creëren en het tot leven brengen van hun eigen Springfield, is er interactie mogelijk met de favoriete personages op een hilarische nieuwe manier:

 Help Homer om Marge, Bart en de rest van de familie en vrienden te vinden (ook Ned Flanders);

  • Verbouw en oogst Tomacco op de boerderij van Cletus;
  • Vier feest met Duffman in de Duff Brewery;
  • Volg jouw traagheid, koopzucht en vraatzucht in de Conform-o-meter;
  • Bezoek het Springfield van jouw vrienden

 

 

 

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.