Little Printer komt binnenkort naar je iPad

Allereerst: Little Printer is geen app! Little Printer is een nieuw project van de firma Bergcloud en is in feite een kleine fysieke printer die dagelijks voor je een soort miniatuurkrantje afdrukt.

Little Printer is een kleine termische printer, dat betekent dat je geen inkt nodig hebt. Je kunt de printer een beetje vergelijken met een kassabonprinter. Little Printer heeft al deals gsloten met Nike, Foursquare en diverse kranten.

Informatie waar de printer gebruik van maakt komt van de iPad en iPhone. Je kunt via Little Printer todo lijstjes printen. Little Printer houdt voor je de verjaardagen bij, het laatste nieuws en weer en nog veel meer.

Kort, je wordt ‘s ochtends wakker en Little Printer print de krant voor je uit met informatie die jij leuk en belangrijk vindt.

Little Printer wordt binnen 2-3 maanden verwacht. De prijs is helaas nog niet bekend. Meer informatie over Little Printer is hier te vinden.

Te vinden in: iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.