Nijntje voor het eerst op de iPad

De nieuwe app ‘De tuin van Nijntje’ is de eerste app voor de iPad van de internationaal bekende Nijntje van Dick Bruna. De app is internationaal gelanceerd en is zowel in het Nederlands als het Engels beschikbaar.

De app is bedoeld voor peuters en kleuters en bevat veel interactieve elementen. In de tuin van Nijntje kunnen kinderen harken, zaadjes planten, de plantjes water geven en oogsten. Daarnaast is het mogelijk dat de kinderen het verhaal met hun eigen stem opnemen en later kunnen terugluisteren. De app bevat tevens twee vertelstemmen. Ook leert de app kinderen op speelse wijze te tellen en te puzzelen.

Bedenker Dick Bruna is overigens niet geheel gelukkig met de app van Nijntje. Bruna is van mening dat kinderen eerst moeten wennen aan boeken voordat ze de iPad in handen krijgen. Teveel interactiviteit maakt het voor de kinderen behoorlijk ingewikkeld, aldus Bruna. 

De app ‘De tuin van Nijntje’ van Sanoma Media is verkrijgbaar in de App Store. De introductieprijs bedraagt € 2,99 en deze actie loopt t/m 6 maart 2012. De normale prijs is € 3,99.

icon
de tuin van nijntjeLetterschoolBoeken€ 4.49Download
Te vinden in: Apple, Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.