zAPPed Gaming: speel klassieke bordspellen met je iPad

We hebben al eerder geschreven over de combinatie van een bordspel met de iPad. Spelletjesmaker Hasbro heeft nu met zAPPed Gaming de bordspellen Levensweg (The Game of Life), Monopoly en Zeeslag (Battleship) met de iPad geïntegreerd om deze klassiekers aan te passen aan de huidige tijd.

Met de zAPPed Gaming ligt de iPad in het midden van het bord en is de iPad een onderdeel daarvan. Het spel komt op deze manier tot leven. Met het spel Levensweg/ The Game of Life bijvoorbeeld speelt de iPad op een gegeven moment clips af van America’s Funniest Home Videos.

Levensweg/ The Game of Life is onlangs uitgebracht in de VS. Het spel is (nog) niet te koop in Nederland, maar wel verkrijgbaar op Amazon.com en ToysRUs.com voor $24,99. The Game of Life zAPPed Gaming app is overigens binnenkort gratis verkrijgbaar in de App Store. In juni volgt Monopoly en in september wordt Zeeslag in de VS op de markt gebracht.

 

 

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.