Ouderwets gamen met de iCade 8-Bitty controller voor iPad

ThinkGeek komt binnenkort met een gamecontroller voor de iPad, de iCade 8-Bitty. Met deze gamepad kun je op de ouderwetse manier gamen met je iPad, bijvoorbeeld games als Pac Man en Super Mega Worm. Alle games die ondersteund worden door iCade (de ontwikkelaar kan hier zelf voor kiezen) kunnen gespeeld worden.

De 8-Bitty iCade is een controller met acht knoppen en lijkt op de Nintendo gamepad, dit in tegenstelling tot de iCade die al eerder is uitgebracht door ThinkGeek. De oorspronkelijke iCade is namelijk een complete arcade spelkast waar je je iPad in kunt zetten om te gaan gamen (verkrijgbaar voor $ 99,99). De 8-Bitty werkt op twee AAA-batterijen en maakt verbinding via Blue Tooth.

Vanaf wanneer de 8-Bitty verkrijgbaar is, is nog niet duidelijk. Wel is bekend dat deze gamecontroller $ 24,99 gaat kosten. Je kunt je opgeven op de website van ThinkGeek, waardoor je per e-mail op de hoogte wordt gesteld van de verkoopdatum.

Te vinden in: Accessoires, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.