De nieuwe iPad Denksport app is uit!

Denksport heeft een nieuwe app uitgebracht voor de iPad. Kon je met de versie Denksport 2010 alleen woordzoeker spelen, met deze app heb je de keuze uit vijf puzzelsoorten: woordzoeker, sudoku, kruiswoordraadsel, doorloper en cryptogram.

Iedere puzzelsoort bevat een aantal gratis puzzels met verschillende moeilijkheidsgraden die opgelost moeten worden. Indien je alle puzzels hebt opgelost, is het mogelijk om extra edities van Denksport te kopen.

De Denksport app is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en biedt veel keuze aan de fervente puzzelaar.

De app is GRATIS verkrijgbaar in de App Store. Wil je meer puzzels oplossen, dan kun je nieuwe puzzels in-app aanschaffen.

icon
Denksport NLKeesing Media GroupGamesGratisDownload

Speel de populairste puzzel van Denksport gratis op de iPad! De woordzoeker is de leukste puzzel voor tussendoor en perfect om op de iPad te spelen. Streep de woorden weg met een simpele vingerbeweging en ontdek wat de oplossing is.

Door de mooie graphics en de duidelijke lay-out is dit woordzoekerspelletje zeer gebruiksvriendelijk. De vertrouwde kwaliteit van Denksport garandeert natuurlijk oneindig veel puzzelplezier!

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.