Gerucht: iPad 3 wordt op 7 maart aangekondigd

Website iMore weet het 100% zeker: Apple gaat de nieuwe iPad presenteren op woensdag 7 maart 2012 presenteren. De website baseert zich natuurlijk weer op betrouwbare bronnen en haalt daarbij aan dat in het Yerba Buena Convention Center die dag nog geen event gepland staat. Logischerwijs zouden wij dan denken dat Apple zoiets wel van te voren wil reserveren.

De Wall Street Journal meldt vannacht dat de iPad 3 beschikbaar zou zijn bij Verizon en AT&T en gaat beschikken over de nieuwe LTE netwerkfunctie. LTE wordt ook wel 4G genoemd en is de opvolger van het huidige 3G netwerk. In Nederland is dat netwerk nog (lang) niet beschikbaar.

De krant is onduidelijk of er wel of geen Quadcore processor in de nieuwe iPad gaat zitten. Het kan zo maar zijn dat er een geoptimaliseerde versie van de huidige dualcore  A5 geplaatst wordt. Apple’s nieuwe iPad krijgt natuurlijk al een duurder scherm en Apple wil zich ook niet uit de markt prijzen.

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.