All Things D weet het zeker: aankondiging iPad 3 in week 10

Al eerder berichtte Jim Dalrymple al dat er deze maand geen iPad 3 aankondiging gaat komen en ook All Things D weet het zeker: de iPad 3 wordt niet in februari bekend gemaakt.

Bronnen hebben All Things D verteld dat er in de eerste week van maart een event wordt georganiseerd door Apple dat hoogstwaarschijnlijk gaat plaatsvinden in het Yerba Buena Center for the Arts in San Francisco.

Naar verwachting zal de iPad 3, als het apparaat zo gaat heten, te bestellen zijn via de Apple Store een week later en zal de iPad 3 in de laatste week van maart op de markt komen.

Natuurlijk heeft All Things D ook gevraagd naar de bijzonderheden van de iPad 3 en de bronnen bevestigen een apparaat dat er vergelijkbaar als de iPad 2 uitziet maar dan met een sneller processor, snellere grafische verwerkingseenheid, betere camera en een beter scherm. Eigenlijk wat we allemaal al verwachten.

All Things D heeft Apple om commentaar gevraagd maar deze weigert in te gaan om roddels en geruchten.

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.