Gerucht: iPad 3 achterkant duikt op en toont belangrijke informatie

Repair Labs zegt dat ze in bezit zijn gekomen van een iPad 3 achterkant dat een aantal verschillen vertoont met de achterkant van de iPad 2.

De belangrijkste verschillen zijn:

A. De bevestigingspunten voor de printplaat zijn compleet anders, dit houdt in dat de printplaat hoogstwaarschijnlijk een andere afmeting en vorm heeft.

B. Het is duidelijk dat de batterij meer plek gaat innemen in de iPad 3. De printplaat is smaller waardoor er meer ruimte overblijft voor de nieuwe batterij. Het is natuurlijk goed mogelijk dat de nieuwe batterij noodzakelijk is voor de extra rekenkracht van de nieuwe processor en het betere scherm. 

C. De camera wordt anders. Het is niet duidelijk te zien wat er precies gaat gebeuren met de camera, maar dat de camera wordt gewijzigd is duidelijk te zien.

D. En natuurlijk het LCD scherm. De bevestigingspunten van het scherm zijn ook anders geplaatst. Of dit betekent dat er een retina scherm komt weten we niet 100% zeker maar dat er een ander scherm komt is wel duidelijk.

Wij kunnen niet met 100% zekerheid zeggen of die een echte iPad 3 case is, maar het ziet er allemaal wel logisch uit.

Te vinden in: iPad, Nieuws, Rumor
Tags:
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.