Nederlandse Kinder app voor iPad wint prijs in VS

De educatieve app voor kinderen ‘Roxie’s a-MAZE-ing Vacation Adventure’ van het Nederlandse OCG Studios heeft de 2e prijs gewonnen in de categorie Best Kids Games 2011, in een wedstrijd betreffende de beste apps ooit, BestAppEver. Deze verkiezing is een initiatief van 148apps.com, een grote Amerikaanse website waar zo’n 1 miljoen stemmen op zijn uitgebracht.

De app ‘Roxie’s a-MAZE-ing Vacation Adventure’ is voortgekomen uit een samenwerking tussen OCG Studios en de Amerikaanse Roxie Munro, schrijfster en illustratrice van 35 succesvolle kinderboeken.

Deze interactieve app is bedoeld voor kinderen, maar is eigenlijk leuk voor de hele familie. De app bevat mooie illustraties en 16 schermen waar je je weg moet zien te vinden in verschillende landschappen. Het vervoermiddel kan een auto, luchtballon of boot zijn en in elk landschap moet je op zoek naar items die ergens verstopt zijn. Kortom, een mooi en educatief spel voor jong en oud!

Wil je weten hoe deze app tot stand is gekomen? Dan kun je via deze link ‘the making of’ bekijken.

Deze app voor de iPad kost 2,39 euro in de App Store.

icon
Roxies a-MAZE-ing AdventureOCG StudiosGames€ 3.49Download
Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.