Zangbuukske is de app voor iedere carnavaller [PROMOCODES]

De Nederlandse programmeurs Sander Hofman en Wim de Nood hebben de handen ineen geslagen om de ultieme carnavalsapp te maken. Wij zijn van mening dat ze daar heel mooi in zijn geslaagd. Wim ken je misschien wel van de apps, Dagje Velsen, Tegeltje en de Voetbal Database.

In hun nieuwe app hebben ze het complete carnaval oeuvre op een mooie manier ondergebracht zodat je op je iPad of iPhone altijd kunt meezingen met de beste carnavalskrakers.

De app ziet er verzorgd gemaakt uit en biedt je de mogelijkheid te zoeken op alfabet, woorden en zinnen. Aan de rechterkant kun je de  youtube versie bekijken van de carnavalshit, zo kun je vast oefenen.

De heren programmeurs hebben ons een aantal promocodes gegeven, die we mogen weggeven. Je vindt ze onderaan dit bericht.

Ben je te laat? Niet getreurd want voor slechts 79 cent kun je de app zelf bestellen.

icon
Zangbuukske CarnavalWim de NoodAmusementGratisDownload

Heb jij zin in een dampend en stampend Carnaval 2012 in Brabant of Limburg? Dan moet je natuurlijk wel alle liedjes in Oeteldonk (Den Bosch), Lampegat (Eindhoven), Kielegat (Breda), Kruikenstad (Tilburg) en Mestreech (Maastricht) mee kunnen zingen! Geen nood, want hier is het Zangbuukske!

Zangbuukske is een razendsnelle app waarin je de songteksten van meer dan 120 carnavalskrakers kunt vinden, meezingen (of meeblèren!) en delen met je vrienden! Van de klassiekers (‘Er staat een paard op de gang’, ‘Bij ons staat op de keukendeur’, ‘Het feest kan beginnen’) tot de nieuwste hits (‘Waar is da feestje’, ‘Ik laat je thuis’). Er worden regelmatig nieuwe nummers toegevoegd aan onze database, zodat de app altijd up to date is met de laatste trends in carnavalsland!

!! Bevat ook alle winnaars van het Oeteldonks Kwèkfestijn (1975-2011) !!
En agge nie wit welleke, moete ekkes zoeke naor d’n Oeteldonkse kleure!

Alle functionaliteit op een rijtje:

– Universal app: het Zangbuukske is zowel beschikbaar voor iPhone (voor in de kroeg!) als iPad (voor op de bank of in bed!)

– Full text search: zoek op letters, woorden of hele zinnen en Zangbuukske zal snel de juiste songtekst vinden

– Favorieten: je favoriete nummers staan altijd bovenaan de lijst!

– Link naar YouTube: de meeste songteksten bevatten een link naar de videoclip en/of de muziek op YouTube

– Updates: er worden regelmatig nieuwe songteksten aan de app toegevoegd, zodat de app altijd up to date is met de grootste carnavalskrakers van het jaar!

– Feestelijke confetti: het is geen carnaval zonder confetti! Daarom wordt er in de app rijkelijk met confetti gestrooid! Alaaf!!!

– Oeteldonk: Zangbuukske bevat alle songteksten van de winnaars van het Oeteldonks Kwekfestijn tussen 1975 en 2011. Deze songteksten worden aangeduid met een Oeteldonkse driekleur (rood/wit/geel) achter de titel

– Social media: deel songteksten met je vrienden via SMS, mail en Twitter!

– Vraag een lied aan: met deze ingebouwde functie verstuur je snel een verzoekje zodat we het lied op kunnen nemen in de app

PROMOCODES:

NW6KWAT9E6YL

TJFPYRARH3PN

WRMRF7YYM73L

Later vandaag komt er nog een code via onze facebook pagina.

Te vinden in: Apple, Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.