De Politie op je Hielen – Smash Cops voor iPad

Bij Veronica heb je een leuke tvserie die heet “De Politie op je hielen”. Dat is precies waar het in Smash Cops om draait.

Ontwikkelaar Hutch heeft met haar debuut game een hele aardige game neergezet met een innovatieve manier van het besturen van de auto’s. In plaats van gebruik te maken van een virtueel d-pad druk je je vinger achter de politieauto (die je vanuit een isometrisch standpunt bekijkt). Je stuurt de auto dan net alsof je in een rubberbootje met buitenboordmotor zit.

Als je met een andere vinger op een andere plek op het scherm drukt dan schiet de auto in ram-modus er op af.

Vroeger was er een spel op de Amiga en tevens in de speelhallen dat heette Chase HQ, retro fans onder ons begrijpen dan wel een beetje in welke richting je het spel moet zoeken.

Grafisch is het allemaal fantastisch voor elkaar in dit spel en je voelt echt alsof je in een wilde achtervolgingsscène terecht bent gekomen. Qua muziek lijkt het op zo’n heerlijke  70’s serie en kom je direct lekker in de stemming.

Als je het spel langer speelt kom je er wel achter dat je er met de betaalde 2.39 euro nog niet helemaal bent. De moeilijkheidsgraad wordt snel hoger en dan wordt het verleider een extraatje in-app aan te schaffen.

Dat is dan ook het enige minpuntje, maar misschien ligt het wel aan mijn rijstijl, dat kan ook natuurlijk.

icon
Smash CopsHutch Games LtdGames€ 5.49Download

SPEEL VOOR POLITIE IN AMERIKA’S WILDSTE TV ACHTERVOLGINGEN

– ACHTERVOLGINGEN
Schakel ontsnappende misdadigers uit terwijl je het gewone verkeer moet zien te ontwijken.

– ONTSNAPPINGEN
Ontsnap onder tijdsdruk van misdadigers die je wagen aanvallen en zorg dat je je oproep lokatie zo snel mogelijk bereikt.

– UITDAGINGEN
4 verschillende mini games – vernietig een verzameling illegaal geparkeerde wagens in een wagenpark, zigzag door een parcours van pylonen, ontwijk verkeer op een snelweg en verzamel bewijs dat verspreid is over de stad.

– BAANBREKENDE BESTURING
Door je vinger achter de wagen te plaatsen heb je volledige controle terwijl je stuurt, ontwijkt, beschermt en ontsnappende misdadigers aanvalt. En dit op een manier die nog nooit eerder is gebruikt in touch race games.

– GROTE ONTDEKBARE STAD
De gigantische stad bestaat uit hoge kwaliteits beelden en creëert een rijke omgeving voor verschillende aanvals- en ontsnappings routes verspreid over 20 missies en 5 voertuigen.

– CHAOS EN WANORDE
Bots tegen de wagens van de misdadigers om ze uit te schakelen. Vernietig het straatbeeld.

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.