Slogan Steve Jobs op Virgin vliegtuig

“Stay hungry, stay foolish” zei Steve Jobs tegen studenten tijdens zijn speech op Stanford University in 2005. Jobs vertelde daarbij dat hij deze uitspraak niet zelf had bedacht, maar was geïnspireerd door Steward Brand die deze zin in 1974 heeft gebruikt in het tijdschrift ‘The Whole Earth Catalogue’.

De slogan is nu door luchtvaartmaatschappij Virgin America op de zijkant van een Airbus 320 gezet als eerbetoon aan Steve Jobs. Aanleiding hiervoor was een interne wedstrijd in het bedenken van vliegtuignamen, die door Virgin was geïnitieerd. Een medewerker van Virgin koos de slogan “Stay hungry, stay foolish” die Jobs had gebruikt en kwam als winnaar uit de bus.

Virgin America is net als Apple ook in Silicon Valley, Californië gevestigd en eigenaar Richard Branson is een groot fan van Apple. Op deze wijze heeft de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Steve Jobs willen eren.

Te vinden in: Apple, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.