iPad gejailbreakt en nu? De Beste Jailbreak Apps!

Vandaag meldden we dat de langverwachte jailbreak voor de iPad 2 via iOS 5 eindelijk is verschenen. Misschien vraag je je wel af, wat moet ik met een jailbreak? Waarom zou ik mijn iPad gaan jailbreaken? Wat kan ik er mee doen?

Hieronder sommen we een zevental populaire en zeer nuttige jailbreak apps op die je kunt downloaden via Cydia of een andere jailbreak store.

7 super apps voor je iPad JailbreakActivator: Free
Met behulp van deze app kun je simpel gebaren toewijzen aan functies en ook weer functies aan knoppen toebedelen. Een perfecte manier om alle toeters en bellen van je iPad te managen. Misschien vind je het wel handig om te gaan bellen als je op de volume knop drukt? Of even swipen voor het lanceren van een app? Jij bepaalt het nu allemaal zelf!


7 super apps voor je iPad JailbreakWinterBoard: Free
Verander de standaard look and feel van je iPad en tover je iPad om in winterse sferen en strakjes als het weer lekker warm wordt misschien weer in zomerse sferen, wie zal het weten?


7 super apps voor je iPad JailbreakiKeyEx: Free
Ben je ook zo zat van het switchen tussen de letters en cijfers op je keyboard? Dat is verleden tijd met deze handige app. De toetsenbord is gewoon een tikkeltje groter nu en de cijfertjes passen er gewoon op!


7 super apps voor je iPad JailbreakLockinfo: $8

Als je jaloers bent (kans is klein) op Android gebruikers omdat ze zo’n mooi lockscreen hebben hoef je niet langer te treuren. Je kunt nu van alles toevoegen aan je lockscreen. Zelfs het weerbericht of agenda items. De Sky is the Limit!


7 super apps voor je iPad JailbreakSBSettings: Free
Met deze app kun je allerlei extra settings toevoegen aan je iPad. Bijvoorbeeld in het nieuwe notitiecenter van iOS 5.


7 super apps voor je iPad JailbreakMultiflow: $5
Deze app toont alle open apps in een overzicht. Je kunt er dan tussen schakelen. Een soort Expose voor je iPad.


7 super apps voor je iPad JailbreakGridock: Free
Met Gridlock kun je alles app icoontjes een andere plek geven op je dashboard. Wil je maar 5 apps op een pagina? Of een app links boven en 1 rechtsonder? Het kan allemaal met Gridlock!

 

Via: Gizmodo.com 

Te vinden in: Apps, iPad, Jailbreak & Unlocken, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.