Doorzichtige Apple Store in Aix en Provence

Apple komt met een futuristisch uitziende Apple Store in het zuiden van Frankrijk. Eind 2012 of begin 2013 opent Apple de nieuwe winkel in Aix en Provence die grotendeels gemaakt is van glas.

Alleen de achterwand van de nieuwe Apple Store is niet transparant en hierachter zullen de kantoren en het magazijn worden geplaatst. Apple heeft voor deze stad gekozen vanwege het groeiende aantal toeristen dat deze plaats bezoekt.

Het lijkt een trend te worden van Apple om de winkels een minimalistische look te geven, denk maar aan de Flagshipstore op Fifth Avenue in New York en de Apple Store in Shanghai.

De architecten van Apple hebben in hun ontwerp van de winkel in Aix en Provence alle namen en logo’s van Apple weggelaten, maar Apple zal dit niet nodig hebben om klanten te trekken. Er zijn immers vanwege de grote raampartijen genoeg Macbooks, iMacs, iPads en iPhones te zien, waardoor voorbijgangers het waarschijnlijk niet kunnen laten om de winkel binnen te stappen.

 

Te vinden in: Apple, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.