Bedrijfsleven dumpt massaal laptops ten faveure van iPad

Marktonderzoeker IDG heeft ook wer eens van zich laten horen. IDG heeft een nieuw onderzoek gepubliceerd met de naam: “iPad for Business 2012,”

Het onderzoek is te downloaden als PDF document, stelt dat 91 procent van de bedrijven die iPads ter beschikking hebben gesteld aan personeel daadwerkelijk puur zakelijk worden gebruikt. Dit is bijzonder want vaak krijgen werknemers de iPad ook gewoon als cadeautjes.

Ongeveer 25% van de werknemers heeft de iPad gekregen als zakelijk hulpmiddel, de rest puur als gimmick. Maar toch gebruikt 91% de iPad voor zijn werk. Voor bedrijven betekent dit een flinke opsteker. Dit komt de productiviteit flink ten goede en kan ook andere bedrijven doen besluiten maar eens een iPadje weg te geven aan haar medewerkers.

IT and business professionals certainly use their iPads at home. But unlike most consumers, they also use their devices in a similarly intensive way at work. In a further, decisive, break with consumer usage patterns, IT and business professionals use their devices on the road far more frequently than anywhere else.

79 procent van de iPadgebruikers gebruikt het apparaat als ze onderweg zijn, dat kan zijn in hotel lobbies, trein, bus, metro en ook in de auto. Het is een zeer gedetailleerd en interessant rapport, de moeite waard om eens te lezen.

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.