Ziggo brengt HBO films en series On-Demand naar iPad [UPDATE]

Update: Persbericht toegevoegd.

Ziggo begint op 9 februari 2012 met het uitzenden het Amerikaanse HBO. HBO is bekend van kwaliteitsseries als Sex and the City, Boardwalk Empire, The Sopranos etc. etc.  Ziggo gebruikt 3 digitale kanalen voor het doorgeven van HBO.

Voor het bekijken van de drie zenders zul je maandelijks 15 euro moeten betalen. Dit bedrag is inclusief het on-demand kijken van series en films op je iPad of iPhone. Voor de on-demand functies zul je wel een geschikte decoder nodig hebben. Het nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen, Reuters liet in december al weten dat de EU goedkeuring heeft gegeven aan de samenwerking tussen Ziggo en HBO.

Het goede nieuws is dat de series al 1 dag na uitzending in Amerika te bekijken zijn, een fantastische dag voor filmliefhebbers vandaag dus!

Media- en communicatiebedrijf Ziggo biedt vanaf 9 februari 2012, als eerste in Nederland, Home Box Office (HBO®) premium kanalen aan haar klanten aan. Ziggo gaat drie 24-uurs-, reclamevrije HD-kanalen (HBO, HBO®2 en HBO®3) bieden voor een maandelijkse abonnementsprijs van € 14,95. De kanalen zullen ook in SD beschikbaar zijn. De streamingdienst HBO GO® en de video-on-demanddienst HBO On Demand® zijn zonder extra kosten beschikbaar voor klanten die zich op HBO hebben geabonneerd (voor de On Demand dienst moet de klant wel beschikken over een ontvanger met interactieve functionaliteit). Meer informatie is te vinden op www.ziggo.nl/hbo

Originele HBO-programma’s zijn meestal binnen 1 dag na de Amerikaanse uitzending via Ziggo te zien. Het gaat hierbij onder andere om nieuwe afleveringen van de series Boardwalk Empire®, Game of Thrones® en de binnenkort startende series Luck℠, Veep℠ en Girls℠. Andere originele producten van HBO zijn miniseries zoals Mildred Pierce en Band of Brothers, films zoals Too Big To Fail en Cinema Verite, plus documentaires en speciale programma’s. Ziggo-klanten kunnen ook kijken naar een breed aanbod van eerstvertoonde, in het Nederlands ondertitelde bioscoopfilms van belangrijke Hollywood studio’s zoals: Sony Pictures en Warner Brothers. Dit naast werk van onafhankelijke Nederlandse distribiteurs zoals Splendid en E-One. Klanten hebben zodoende toegang tot een indrukwekkende line-up aan blockbuster films waaronder The Social NetworkTM, Harry Potter and the Deathly HallowsTM Part 1, Pirates of the CaribbeanTM: on Stranger Tides, Eat Pray LoveTM en The TownTM.

Alle nieuwe programma’s plus klassiekers als The Sopranos®, komen ook beschikbaar via de streamingdienst van het netwerk, HBO GO. HBO GO biedt klanten een andere manier van kijken naar HBO-programma’s, met onmiddellijke toegang tot alle afleveringen van alle seizoenen van de beste HBO-series. Op een pc of Mac-computer en zelfs buitenshuis op iPad®, iPhone®, iPod touch® en nieuwere AndroidTM-apparaten. Daarnaast kunnen abonnees via HBO On Demand programma’s thuis op televisie bekijken wanneer ze dat willen en zo vaak als ze dat willen, waarbij ze bovendien kunnen pauzeren, terugspoelen en vooruitspoelen.

Alle Ziggo klanten in het bezit van een digitale ontvanger krijgen de kans om gratis kennis te maken met drie HBO topseries. Op maandag 6 februari om 20.30 uur kan men kijken naar de eerste aflevering van Luck®. Op dinsdag 7 februari om 20.30 uur zendt Ziggo de eerste aflevering van Mildred PierceTM uit en op woensdag 8 februari om 20.30 uur kunnen Ziggo klanten kijken naar de pilot-aflevering van de hitserie Game of Thrones®. Ziggo zendt deze afleveringen uit op kanaal 111

Te vinden in: Apps, iPad, iPhone, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.