Vingervrijen met Fingle voor iPad

We hebben veel rare apps de laatste twee jaar voorbij zien komen in de App Store en de app die we gisteren ontdekte paste daar prima tussen.

We hebben het over Fingle. Fingle is eigenlijk best makkelijk uit te leggen, het is gewoon het handen en voetenspel Twister maar dan met je vingers. De game is leuk om te spelen met je partner, maar wordt toch wel redelijk “oncomfortable” om het met vrienden te spelen.

De app ziet er een beetje flower power uit en geeft maar weer eens aan dat een simpel concept ook zeker succesvol kan zijn. De app doet het erg goed in Apple’s App Store en voor een (tijdelijke) prijs van de app is 79 cent is het ook een regelrecht koopje.

Vingervrij veilig!

icon
FingleAdriaan de JonghGames€ 2.29Download

Onderga de intieme aanraking van elkaars vingers met Fingle’s twee-speler puzzels. Breek het ijs of daag je vrienden uit ongemakkelijk close met elkaar te raken.*

* Deze week ontvang je 66% korting omdat Fingle is genomineerd voor het Independent Games Festival!

Twee spelers slepen beide maximaal vijf knoppen van één kleur naar het bijpassende doelwit: beweging maakt het onmogelijk contact met de andere speler te vermijden, resulterend in intieme momenten met verweven handen.

SWEAT IT – Meer dan 50+ levels in totaal, ontworpen om zowel je vingers als je hersenen te buigen.

GROOVE IT – Muziek en vormgeving regelrecht uit de jaren ’70 om je in de stemming te brengen.

FEEL IT – Het perfecte spel om het ijs te breken, vrienden dicht bij elkaar te brengen of voor een versnelde start van een romantische avond.

USE IT – Gebruik de volle potentie van je iPad en speel het spel met 10 vingers!

Let op: Om gebruik te maken van meer dan 10 vingers in al je Apps moet je Multitasking-gebaren uitzetten in je Instellingen.

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.