GameChanger voor de iPad brengt bordspelletjes tot leven

Een noviteit die op de CES in Las Vegas is te zien, is de GameChanger game board van het Nederlandse bedrijf Identity Games. De GameChanger is een combinatie van het ouderwetse bordspel en de iPad. Het is een nieuwe vorm van het spelen van bordspellen en leuk voor het hele gezin.

De GameChanger bestaat uit een elektronisch bord met in het midden een GameChanger cradle waar je je iPad in kunt zetten die is verbonden met het bord. De iPad geeft aan wie er aan de beurt is, stelt de vragen en heeft een virtueel draaiwiel. Ieder spel heeft een andere plastic laag die op het bord kan worden geplaatst. Maar er zijn ook  ‘actieve’ spelletjes waarvoor je alleen het basisbord nodig hebt. Om de spellen te kunnen spelen moet je wel een app downloaden.

In april zijn er nog acht extra games gratis verkrijgbaar en twaalf eind augustus 2012. De GameChanger game board is helaas op dit moment niet verkrijgbaar in Nederland. In de VS kost de GameChanger $ 79.99.

Te vinden in: Accessoires, Apple, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.