Amazon optimaliseert Kindle Store voor iPad en omzeilt Apple’s 30% fee

Amazon heeft vandaag een tikje uitgedeeld aan Apple door haar Kindle Store helemaal te optimaliseren voor de Apple iPad. Er is door Amazon speciaal voor Apple’s tablet een website gemaakt, die ook als webapp is te benaderen. De reden waarom Amazon niet een daadwerkelijke app uitbrengt is een simpele: Op deze manier hoeft Amazon geen 30% commissie over haar verkopen af te dragen aan Apple.

Om de vernieuwde website te bekijken ga je naar www.amazon.com/iPadKindleStore en je zult je wanen alsof je in een echte iPad app zit. Je kunt van links naar rechts swipen, er staan mooie grote plaatjes van de boeken en alles loopt ultra soepel. Ideaal voor mensen die willen profiteren van de lage boekenprijzen van Amazon en zo op de iPad de boeken van Amazon kunnen lezen.

De app bevat een scala aan filter mogelijkheden, veel categorieën, top 100 lijsten, gratis boeken etc. etc. etc. Kortom: zoek je de ultieme boekenwinkelapp waar je boeken voor een zacht prijsje kunt aanschaffen? Zoek niet verder!

 

 

Te vinden in: Ebooks & Magazines, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.