Iedereen in de ban van Darts (op de iPad)

We hebben net het “wereldkampioenschap” Darts van de PDC achter de rug waar Adrian Lewis zijn titel heeft geprolongeerd. Deze week zijn we alweer begonnen met een ander “wereldkampioenschap”, dat van de Lakeside.

Al deze aandacht voor de dartssport lijkt nu ook zichtbaar in de App Store van Apple. Sinds deze week staat de app Darts fier bovenaan in de Gratis iPad Apps Top 25. Tijd voor ons om er eens naar te kijken.

De game ziet er grafisch wel aardig uit, maar als je denkt dat je puur op het triple 20 vakje kunt klikken en het pijltje landt erin, dan kom je bedrogen uit. Qua geluid is het allemaal niet heel spannend, je waant jezelf nog niet in een overvolle kroeg of sporthal.

Je selecteert eerst een plek waar ongeveer de dart gaat komen maar zult dan toch met een swipe moeten proberen die plek ook daadwerkelijk te benaderen. Al met al niet heel makkelijk.

Wat het spel onderscheidt van andere dartgames is dat je een foto van iemand op een dartboard kunt plakken zodat je wat meer “richt-animo” hebt.

Darts for iPad is gratis te downloaden, maar wil je zonder reclame pijltjes gooien dan dien je 79 cent af te tikken. Daarnaast kun je dan via Wifi of bluetooth een multiplayer spel starten. Altijd leuk!

icon
DartsFictorial LLCGamesGratisDownload

This is THE darts game for iOS, played by over 15 million people since 2008!

✓ Play Cricket, X01 (301, 501, etc.), or just practice

✓ Challenge a computer A.I. opponent at different skill levels (newbie, amateur, master)

✓ Simple swipe gesture to throw a dart; yet difficult to master

✓ Physics based simulation of dart throws

✓ Beautiful, hand-crafted 3-D graphics

✓ Support for iPhone 4 Retina Display

✓ Sound effects (while you listen to your own music in the background)

✓ In-game help on aiming, throwing, and the rules of each game

✓ Auto-resume suspended games from phone calls, etc.

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.