AnimalSounds HD voor de iPad: leuk en leerzaam [PROMOCODES]

Misschien heb je de populaire app AnimalSounds al op je iPhone staan, maar het is natuurlijk wel zo leuk om je kinderen op de iPad dierengeluiden te leren herkennen.

Dat kan vanaf heden, want het Nederlandse bedrijf wAppDesign heeft de app AnimalSounds nu ook uitgebracht voor de iPad. Door middel van deze app kun je je kinderen spelenderwijs leren welk geluid door welk dier wordt gemaakt. Als je je iPad schudt is een dierengeluid te horen en kan je kind een dier kiezen. De app bevat ook een quiz die de kennis van je kind test.

De AnimalSounds app is dan ook een leerzame app voor de kleintjes met vrolijke kleuren en leuk getekende dieren.

Ten opzichte van de iPhone versie is het aantal dieren uitgebreid van negen naar dertien, variërend van een koe tot een olifant. AnimalSounds is beschikbaar in zestien talen.

Je kunt de app zowel in landschap- als portretmodus bekijken. We raden portret aan omdat de landschapmodus wat slordigheidjes bevat en niet goed werkt.

wAppDesign heeft speciaal voor onze iPadinfo.nl lezers een aantal promocodes beschikbaar gesteld. Dus wees er snel bij en download deze leuke en leerzame app! De normale prijs is overigens 0,79 euro. De promocodes zijn onderaan deze post te vinden.

[appex486202403]

Met AnimalSounds maakt uw kind op een speelse en leerzame manier kennis met verschillende dieren en hun dierengeluiden. De applicatie bestaat uit twaalf dieren die allemaal met de grootste zorg zijn ontworpen. In de applicatie is gebruik gemaakt van herkenbare en vrolijke kleuren om de dieren te laten aansluiten bij de belevingswereld van de allerkleinsten. Door de iPad te schudden is het dieren geluid te horen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in een kleine quiz de kennis te testen. Na het horen van een van de geluiden moet je het dier selecteren waarvan je het geluid hebt gehoord. Het resultaat zie je meteen op je scherm. Na tien vragen wordt je eindscore getoond.

Kenmerken:
★ Prachtige graphics
★ Dertien schattige dieren
★ Met een schudbeweging hoor je het geluid van het dier
★ Swipe naar het volgende of vorige dier
★ Dierengeluiden afgestemd op leeftijdscategorie.
★ Quiz om je kennis te testen.

Dieren in deze app:
☆ Koe
☆ Olifant
☆ Poes
☆ Hond
☆ Kikker
☆ Varken
☆ Leeuw
☆ Schaap
☆ Paard
☆ Aap
☆ Haan
☆ Uil
☆ Ezel

Promocodes:
H49TRL9YF46X
NENA4TERR6PY
HEEFMHAE4MWL

Via Facebook zullen we later vandaag nog een extra code plaatsen. Zorg dus dat je ons leuk vindt dan mis je de code niet!

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws, Reviews
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.