Pesten HD op de iPad [PROMOCODES]

Eerder vandaag schreven we al over een andere game van Robin Knip, zijn meest succesvolle: Klaverjassen HD. Maar Robin heeft de laatste paar maanden niet stil gezeten en een ander bekend Nederlands kaartspel naar de iPad gebracht: Pesten.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet zo vaak Klaverjassen heb gespeeld maar Pesten is een ander verhaal. Menig potje pesten werd er bij ons thuis gespeeld in de 80-er jaren. Termen als Acht-Wacht en Zeven-nog-een-geven liggen me nog vers in het geheugen.

Dan maar eens kijken wat Robin er van gemaakt heeft. Wat me direct opvalt is dat de game er echt professioneel uitziet. De eerste versie van Klaverjassen HD staat in schril contrast met wat Robin nu heeft gemaakt. Natuurlijk kan alles beter maar laten we in ons achterhoofd houden dat Robin geen EA is.

Je kunt in het spel kiezen om tegen A.I. spelers te spelen of het via Game Center te doen. Ik moet eerlijk bekennen dat het me niet gelukt is ook maar 1 spel te spelen via Game Center maar dat zal vast gebeuren als meer mensen besluiten het spel te downloaden. Om dat te stimuleren plaatsen we onderaan het bericht een aantal promocodes waarmee je het spel GRATIS kunt downloaden.

Na het spelen van een paar potjes ontdek ik dat de regels die we thuis speelden toch net iets anders waren dan in het spel zitten. Wie er “gelijk” heeft weet ik niet, maar met veel kaartspellen is het natuurlijk zo dat er “eigen regels” snel insluipen. Wij speelden namelijk dat er na een joker ook een 2 of omgekeerd gelegd kan worden, om zo door te tellen naar 7 kaarten etc. Maar een kniesoor die daar op let. Daarnaast is er in het instellingen menu te wijzigen met welke regels je wilt spelen. Er zijn ook Duitse en Amerikaanse regels in het spel te vinden.

Ik vind het dat Robin met Pesten HD een kaartspel in de App Store heeft gezet dat voor jong en oud geschikt is en dat bij veel iPadfamilies voor veel plezier zal gaan zorgen. Allemaal downloaden, zodat ik jullie kan verslaan via Game Center!

icon
Pesten HDRobin KnipAmusementGratisDownload

Pesten – Het spel waarbij je moet zien zo snel mogelijk je kaarten kwijt te raken terwijl je je tegenstanders probeert dwars te zitten.

Met Pesten HD speel je dit spel volgens je eigen Nederlandse regels op iPad en/of iPhone/iPad.

Je speelt tegen drie tegenstanders (computer gestuurd of online via Game Center op devices die dat ondersteunen) vier ronden met als doel zo weinig mogelijk punten te halen en je tegenstanders intussen flink te pesten 😉

Alle regels en speciale kaarten zijn naar eigen inzicht en wens in te stellen.

Let op: Staat je iPad of iPhone niet op Nederlands ingesteld, dan zal de App automatisch omschakelen op de Crazy Eight settings. Dit is op te lossen door in de settings om te schakelen naar Nederlands en de instellingen naar standaard te resetten.

Promocodes:

Robin heeft ons de volgende codes gegeven:

AYR9MAWLAXA4
L733HW44AA3X
YL9HM46LRYKH

Een extra code zal nog volgen op Twitter om 20:00 uur. Volg ons dus op Twitter.

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.