Update voor Klaverjassen HD lost multiplayer problemen op

Een paar dagen geleden heeft de Nederlandse ontwikkelaar Robin Knip weer een update uitgebracht voor de populaire game  Klaverjassen HD.

De update zorgt er voor dat de scoreoverzichten een stuk overzichterlijker zijn en daarnaast is het nu mogelijk om direct vanuit het spel je scores met de rest van de wereld te delen via twitter.

Robin claimt tevens dat de multiplayer games beter werken waardoor er sneller een spel opgezet kan worden en het minder vaak voor komt dat een multiplayer spel uiteindelijk “vastloopt.

We hebben een tijdje gelden een review over de game geschreven die je hier kunt lezen.

icon
Klaverjas HD ProRobin KnipAmusement€ 7.99Download

Met Klaverjas HD speel je de Amsterdamse en Rotterdamse variant van het aloude klaverjasspel op de iPad of op de iPhone/iPod Touch tegen de computer of online tegen anderen.

Klaverjas HD herkent en hanteert de basis beginselen van het seinen (Kleintje Boer, Opseinen en Afseinen). Je speelt een hele boom (16 potjes) met een virtuele maat tegen virtuele tegenstanders.

Troef bepalen doe je ofwel verplicht (Utrechts) ofwel via een verkorte speel/pas procedure (2x passen vervolgens verplicht kiezen).

Vanaf versie 2.0 komt daar ook de mogelijkheid bij om de “Kraken” variant te activeren. Je kan kraken, rekraken en superkraken. Kraken werkt met roem in de hand, heeft de schoppen dubbel optie en werkt met strafkruizen (winnaar is diegene met de minste kruizen en niet diegene met de meeste punten). Het spel wordt daarmee een stuk dynamischer.

Wil je dat de App blijft verbeteren; doe bij problemen dan eerst even met mij contact opnemen voordat je je gal spuwt in een review (daar kan ik namelijk niet op antwoorden en dus kan ik je ook niet helpen).

Let op:
– Multiplayer is in de basis versie beperkt tot 4 ronden en maximaal twee personen. Volledige unlock van multiplayer vereist een in-app aankoop.
– Automatch werkt (na in-app purchase) maar de populatie is erg klein en je zal heel lang moeten wachten tot je een match gevonden hebt.

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.