Digitimes: iPad 3 in maart en iPad 4 in oktober 2012

Zo er is weer nieuws van de “betrouwbare” techkrant Digitimes. Digitimes meent “zeker te weten”dat Apple in Maart met een iPad 3 met retinascherm op de markt komt en dat Apple in oktober 2012 al met de iPad 4 op de proppen komt.

Waar hebben we dat eerder gehoord? Was het niet Digitimes die vorig jaar ook al riep dat er een iPad 3 in oktober 2011 op de markt zou komen? 

Digitimes meldt dat de iPad 3 puur in het teken zal staan van een iets verlengde batterijduur en het sterk verbeterde scherm. Op het gebied van prestaties zou men moeten wachten op de iPad 4 die volgens de krant al aan het eind van 2012 op de rol staat.

De 9.7-inch iPad 4 zou een forse hardwarematige verbetering brengen en zich daarmee direct kunnen meten met de allersnelste Android tablets en ook met de Windows tablets die rond die tijd op de markt verwacht worden. Alles mag wat ons betreft weer met een flinke korrel zout worden genomen. We tellen eerst maar af naar maart.

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.