Gamen op je iPad met de 60Beat Gamepad

Zijn er nog retrofreaks onder ons? Iemand op zoek naar een classic gamedpad die compatible is met je iPad? Zoek niet verder want hier is de 60Beat gamepad.

Deze gamepad, waarmee je echt weer terugdenkt aan het begin van de consoledagen, past op je iPhone en iPad en sluit je simpelweg aan via de hoofdtelefooningang.

De 60Beat gamepad heeft dual analog joysticks, shoulder buttons, een klassieke d-pad en 4 action buttons. De gamepas is compatible met de iPhone 4 en 4S, zowel de iPad 1 als de iPad 2 en ook nog met de 4e Generatie iPod Touch.

Op het moment dat je de gamepad aansluit verdwijnen de onscreen controls en kun je direct het karakter besturen. In onderstaande video zie je, helaas nog maar, twee games waar de gamepad op dit moment compatible mee is: Bugdom 2 en Aftermath. Dat, en de prijs van ongeveer 50 dollar, is  nog een beetje de keerzijde van de medaille, maar ze zijn ervan overtuigd dat wanneer de gamepad een groot scuces wordt er in rap tempo meer games ondersteunt gaan worden. De maker heeft al aangekondigd in februari 2012 met een flinke lijst extra games te komen.

Meer informatie over de 60Beat Gamepad kun je hier vinden.

Te vinden in: Accessoires, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.