Gerucht: Apple lanceert in januari twee nieuwe iPads

Volgens de Aziatische electronica-geruchten-nieuwssite Digitimes komt Apple tijdens de iWorld op 26 januari 2012 met twee nieuwe iPad modellen op de markt. Volgens de krant heeft Apple direct een antwoord gevonden op de goedkope Amazon Kindle. Zo kunnen mensen die niet te veel geld willen betalen voor een tablet toch gaan kiezen voor een Apple product.

Digitimes denkt dat beide iPad’s een snellere processor krijgen dan de iPad 2 nu heeft. Dat zal ons dan benieuwen want er is nog maar weinig bekend over de A6 processor waar Apple op dit moment mee stoeit. Tevens vermoed Digitmes dat het scherm wordt verbeterd. Dat zal dan geen verrassing zijn, want er wordt al tijden over een RETINA scherm gespeculeerd. Digitimes denkt aan een helderder scherm met QXGA resolutie van 2048 x 1536 (i.p.v. 1024×768 nu).

Verder denkt Digitimes dat de Apple de nieuwe iPads gaat uitrusten met een accu van 14 ah, ruim twee keer zo zwaar als de huidige generatie, dit zou dus kunnen betekenen dat de nieuwe iPad(s) iets dikker dan de iPad 2 kunnen worden.

Voor alle duidelijkheid: het gaat hier wederom om “geruchten”.

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.