Nieuwe geruchten over iTV doen de ronde

De laatste twee dagen gonst het weer van de geruchten over een op handen zijnde productie van een TV uit de stal van Apple. De tv zal volgens ingewijden de naam iTV krijgen.

Steve Jobs noemde in de biografie over zijn leven al aan schrijver Walter Isaacson dat hij in de laatste paar maanden “het tv vraagstuk had gekraakt” althans zo omschreef Steve het zelf.

Volgens de Aziatische technieuws website Digitimes zou Apple in het 2e of 3e kwartaal van 2012 met een 32 inch en 37 inch TV op de markt gaan komen. Alom verwacht dat die TV’s uitgerust worden met eigen Apple chips, hoogstwaarschijnlijk een of andere vorm van iOS.

Men verwacht ook dat de tvs zullen worden voorzien van de spraakinterface Siri zoals we die nu hebben gezien op de iPhone 4S.

De productie van de tv’s zal naar grote waarschijnlijkheid plaatsvinden bij Foxconn, Apple’s vaste partner. De LCD panels en het gros van de chips zullen bij Samsung vandaan gaan komen.

Verder heeft Digitimes ook nog vermoedens dat Apple een hele eigen tv programmering opzet wil gaan maken. Apple zou bezig zijn met een a-la-carte pakket in elke tv.

We wachten maar rustig af, 2012 zal vast weer genoeg Apple nieuws voor ons brengen.

Te vinden in: Apple, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.