iArt: koop een uniek iPad kunstwerk voor slechts €7,99

DKNL art is een unieke kunstwinkel waar iedere maand 13 kunstwerken worden aangeboden tegen een zeer betaalbare prijs. De iArt kan worden geprint op canvas, tuinschermen, stickers, mokken etc. Als je een kunstwerk aankoopt mag je er mee doen wat je wilt, zolang je het maar niet commercieel gaat gebruiken.

Oprichter van de winkel is Diana Kortbeek. Diana is een Nederlandse kunstenares die haar werken wereldwijd verkoopt. Ze vond dat iedereen in staat moet zijn om een kunstwerk aan te schaffen en is, toen de ipad verscheen DKNL art begonnen. Iedere maand schildert zij op de iPad de mooiste kunstwerken. Ze verkoopt deze voor slechts 7,99 euro per stuk. De kleurrijke kunstwerken van Kortbeek passen in ieder interieur en het is een wel heel innovatieve manier om mensen ‘aan de kunst te krijgen’. Toch? Naast haar iArt maakt Diana Kortbeek olieverfschilderijen en bronzen beelden.

Neem vooral een kijkje op haar inspirerende site, wie weet zit er iets voor je tussen. Leuk om maandelijks in de gaten te houden in ieder geval!

 

 

Te vinden in: iPad
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.