Apple Japan gaat weer ‘Lucky Bags’ verkopen

Ook dit jaar verkoopt Apple in Japan weer de populaire Lucky Bags. Dit zijn tassen die je voor een vast bedrag kunt aanschaffen, maar je weet niet wat de inhoud is. Een behoorlijke gok die zo’n 325 euro moet gaan kosten. Toch is dat ook de charme van de actie, je weet niet wat de inhoud is van de tas. Vorig jaar stonden er talloze mensen in de rij om een tas te kunnen bemachtigen.

Niet iedere tas heeft dezelfde inhoud. Vorig jaar zat er in de tassen onder andere iPod nano of iPod touch 8GB. Maar ook waren er mensen die een iPad aantroffen in hun tas. Daarnaast gaf Apple een iHome speakersysteem weg, een Griffin ‘Slap Case’ voor de iPod nano en Sennheiser koptelefoons weg.

Lucky Bags, die in Japan ook wel Fukubukuro worden genoemd, zijn al jaren een fenomeen in Japan. Het is dé manier om tegen zeer aantrekkelijke prijzen priducten aan e schaffen, die je je misschien normaliter niet direct kunt veroorloven.

Te vinden in: Apple, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.