iPad home button opgedoken in China

Er zijn massaal iPad 3 ‘home buttons’ opgedoken bij toeleveranciers van Apple in China. De afbeelding hierboven is een vergelijking van de ‘home-knoppen’ van een iPad 2 en die van de iPad 3. Zo op het eerste gezicht lijkt er niets spectaculairs veranderd te zijn, maar als je de knoppen beter bestudeert valt er wel degelijk iets op. De iPad 3 home button is gemaakt in zwart en wit en heeft een vettere omtrek van het ‘home’ scherm afgebeeld op de knop en hoewel dat niet spetterend is, kunnen we wel concluderen:

– De iPad 3 komt vermoedelijk in zwart en wit uit net als de iPad 2, tenminste als deze home knoppen de uiteindelijke knoppen blijken.

 – De knoppen die momenteel opduiken zijn buttons die in grote getale worden geproduceerd wat erop duidt dat de iPad 3 momenteel volop in productie is, danwel helemaal klaarligt voor productie.

– De iPad 3 krijgt dus wederom een home-knop, deze verdwijnt niet, wat wel geruchten waren afgelopen jaar.

Wellicht is het meest interessante van deze ‘knoppen vondst’ wel dat de interne structuur een stuk kleiner is dan de iPad 2 connector. Als Apple aan het sleutelen is aan de grootte van de knop, kan dat wel eens betekenen dat er ruimte moet worden gemaakt voor iets anders. De iPad 3 zou al 1 mm dikker worden vanwege het nieuwe retina scherm, misschien is het een optisch aspect en moet de home knop daarom kleiner worden.

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
Tags: , , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.