Rechtszaak om oververhitting iPad

Het doorgaans goed ingevoerde en ingelichte Bloomberg meldt dat Apple verwikkeld is in een rechtszaak in de Verenigde Staten(waar anders). De zaak gaat om een gebruiker (Mr. Baltazar) die claimt dat zijn iPad oververhit raakt en niet meer werkt onder warme omstandigheden.

De aanklacht tegen Apple is neergelegd bij het federale hof van Oakland in Californië. De eis tot schadevergoeding is onbekend maar het mag duidelijk zijn dat de advocaten zullen smullen en proberen er een class-action rechtszaak van te maken.

Men claimt: “de iPad maakt haar verwachtingen bij de consument niet waar en een consument mag toch wel verwachten dat onder normale weersomstandigheden het product goed zou moeten blijven werken.”

De klacht is dat de iPad automatisch zichzelf uitschakelt als de iPad te heet wordt (goede zaak vinden wij…). De klager zegt dat het soms al na een paar minuten gebeurt.

Het is afwachten wat er gaat gebeuren. Het is niet de eerste rechtszaak die Apple te verduren krijgt. 

Te vinden in: Nieuws, Opzienbarend, Rumor
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.